ПДФ Печат Е-мейл

 


Защитете своите продукти от копиране и фалшификация, създайте свой уникален знак за качество!

Оригиналният холограмен стикер се изработва по Ваш дизайн и съдържа лого, знаци и текстове по ваше желание.

Минимално количество за поръчка на оригинален холограмен стикер е 5000 бр.

Основният плюс на оригиналните холограмни стикери е, че всички изображения върху тях се изработват по холографски метод. Вашето логоиме и всяка информация са „вградени“ стикера. Оригиналния холограмен стикер се разпада при опит за отлепване. Има висока сигурност, може да бъде персонализиран и със серийни номера. Използва се  дори като защитна пломба.

Може да създадете холограмен стикер по Ваш вкус и идея. Практически няма ограничения за вида и информацията, която може да съдържа. Вашият оригинален холограмен стикер може да бъде сигурен, изискан и с оригинален дизайн.

Производството на оригинални холограмни стикери се състои от две основни части: изработка на персонална матрица и отпечатване на холограмни стикери.  Изработването на персоналната матрица изисква време, за да се постигне желания ефект и вид на холограмния стикер. Веднъж изработена, персоналната матрица служи за многократно отпечатване на неопределен брой холограмни стикери.

Персоналната матрица се изработва само веднъж. Цената на персоналната матрица зависи от размерa и сложноста. Заплаща се еднократно. Цената на матрицата всъщност зависи от броя на холограмните стикери, които ще бъдат отпечатани във времето. Това означава, че ако отпечатате само 10 000 броя оригинални холограмни стикери, ще излезнат скъпо. Но ако отпечатате над  100 000 броя, цената на матрицата няма голямо значение.

Цената на самите холограмни стикери зависи от количеството и големината им.

Срокът за производство и доставка на оригинални холограмни стикери, също има своите особености. Първото поръчано количество стикери може да бъде готово след около 20 дни. Този срок включва – изработка на матрица, отпечатване на първа мостра, одобрение от клиента, отпечатване на холограми. Срокът за доставка на всяко следващо количество е много по-кратък, тъй като се използва вече готовата матрица.

Тези особености на процеса за производство на оргинални холограмни стикери определят тяхното приложение и използване. Те са подхолящи за големи тиражи, с добре планирани доставки.

Нашите оферти за изработка на  оригинални холограмни стикери съдържат изчерпателна информация, която Ви помага да прецените и планирате своите поръчки.

Върху готовия оригинален стикер, може да бъдат отпечатани серийни номера. Използва се лазерен печат. За предпочитане е този метод да бъде използван, ако номерата са поредни и може да ги подадете заедно с поръчката.

Серийни номера могат да бъдат напечатани и допълнително с термотрансферен печат.

Вашата ценаЗапитване